Derfor er Dalen Parkering det beste valget på Gardermoen

Dalen Parkering er en av mange tilbydere av parkering på Gardermoen. Her er grunnene til at vi er det beste valget.

Bilde av en familie på ferie som sitter oppå bilen

Har du bestemt deg for å ta bilen til Gardermoen neste gang du skal ut å reise gjenstår det en ting i planleggingen. Hvor skal du parkere? Det finnes flere parkeringsmuligheter på Gardermoen, både for langtidsparkering og korttidsparkering. Parkering er jo parkering tenker du kanskje? Vel, det er store forskjeller.

 

Vi er billigst på parkering

Vi skal tilby billig parkering på Gardermoen. Dalen Parkering er den rimeligste av alle parkeringene ved og på Gardermoen flyplass. Undersøkelser viser stadig at vi alltid er billigst. Dinside har blant annet skrevet en artikkel der de gikk gjennom alle parkeringstilbyderne. Også her kommer Dalen Parkering ut som billigst. Vi er av den oppfatning av at parkeringskostnadene ikke skal gå utover noe annet. Derfor er vi stolte av å gi kundene muligheten til å ikke betale noe utover det som er nødvendig for parkering, slik at de heller kan bruke pengene sine på en flott ferie.

 

 

Dalen Parkering tilbyr Gardermoens billigste langtidsparkering (over 3 dager). Vi gir deg prisgaranti over 3 dager. Finner du en billigere parkering på Gardermoen, kampanje eller lignende, gir vi deg samme prisen. Det gjelder samme tjeneste og betinger at vi har ledig kapasitet.

 

 

Vi kan sørge for at bilen er ren og dekkene skiftet 

Vi tilbyr ikke bare parkeringstjenester på Dalen Parkering. Vil tilbyr også bilpleie Gardermoen, bilvask og polering av bil. Vi har flere tilleggstjenester som gjør bilen klar for veien hjem etter endt reise. Ingenting er som en nyvasket bil, og dersom du ønsker å komme tilbake til en bli som ser flunkende ny ut, anbefaler vi en eller flere av våre bilpleietjenester. Utvendig vask, innvendig vask, rens, polering eller full pakke. Her kan du også les mer om hvorfor innvendig og utvendig vask av bilen er så viktig.

 

 

Er du som de fleste av oss som helst ser at andre tar seg av dekkskiftet? Dersom dette er tilfelle gjør vi i Dalen Parkering også dette for deg. Skift sommerdekk hos Dalen Parkering. For 490,- skifter vi dekkene på bilen din, og foretar en grundig rengjøring av både dekkene og felgene. Er det meldt is og snø mens du er borte? Vær lur og bestill dekkskift før du reiser eller mens du er på reise.

 

Vi tilbyr gratis shuttlebuss

Vi har en egen flåte av busser som frakter våre kunder trygt til og fra parkering og terminal på under fem minutter. Uansett når på døgnet du parkerer eller lander står vi klare med en buss til deg og ditt reisefølge. En rask telefon etter du har mottatt bagasjen – og transporten står klar ved avgangshallen på Gardermoen. Vi ønsker å gjøre det vi kan for at ferien eller business reisen til våre kunder skal gå knirkefritt, og vi er opptatt av at vi ikke skal ta opp for mye av deres tid. Derfor kan du regne med oss 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Skulle du for eksempel måtte fly på julaften og du tar bilen til Gardermoen, er vi der for deg da også.

 

Vi passer på at bilen er oppvarmet når du kommer hjem

Se for deg følgende scenario: du og familien har vært i sydligere strøk og har i to uker hatt gleden av å nyte deilig sol og varme milevis hjemmefra midt i januarmåned. Som alt annet her i verden kommer alt til en ende, også ferien deres. Hjemme venter en norsk vinter på sitt beste. Gradestokkene har krøpet seg langt under normalen, og innsiden av bilen likner mer fryseren hvor du oppbevarer frossenpizza enn noe annet.

 

Parkerer du på Dalen Parkering unngår du dette kalde marerittet. For 280,- kommer du hjem til en oppvarmet bil som er klar for å kjøre og frakte familien trygt hjem. Borte bra, men hjemme best blir enda bedre dersom bilen allerede er varm før dere skal begi dere utpå siste etappe av ferien.

 

Enda ikke overbevist om at Dalen Parkering er det beste valget dersom du tar bilen til Gardermoen? Ta kontakt med oss, så besvarer vi alle spørsmål du måtte ha.

 

Kontakt oss