Vennligst velg en dato for avreise og en dato for hjemreise.

Handicapparkering Gardermoen

Vi tilbyr handicapparkering!

Bilde av et skilt med handicap parkering ikon

 

Hos Dalen Parkering tar vi hensyn til alle. Vårt mål er å gjøre reisen enklere for alle våre kunder og vi streber etter å være det beste parkeringsalternativet for mennesker med alle typer behov. Ved behov om handicapparkering er du sikret en parkeringsplass i umiddelbar nærhet av resepsjonen slik at frakt av bagasje og annet utstyr gjennomføres enkelt og effektivt.

Dersom dere har med dere rullestol er det viktig at dere gir beskjed om dette til oss ved bestilling. Dette er viktig for at vi skal kunne yte best mulig service ved ankomst og under frakt til terminalen på Gardermoen. Send en mail til post@dalenparkering.no for å informere oss om at dere trenger handicapparkering samt når dere ankommer Dalen Parkering.

 

Ingen ekstra kostnader for handicapparkering

Dalen Parkering er, og skal fortsette å være det rimeligste alternativet for parkering på Gardermoen flyplass. Da er det naturlig for oss at handicapparkering ikke medfører noen form for ekstra kostnader utover vår faste pris.

Vi ser frem til å bistå ved ankomst og avreise slik at du kan nyte reisen din!

Dalen Parkering – Parkering for alle

 

Få bilpleie av bilen din mens du er borte

Hos Dalen parkering tilbyr vi bilpleie på Gardermoen som bilvask og polering av bil, innvendig vask, utvendig vask og en rekke vasketjenester av bil som gjør at hjemreisen fra Gardermoen blir hakket bedre. Mange har en travel hverdag i dag. Derfor blir nok ikke det å få bilen vasket og polertprioritert i hverdagen.

Så når du først skal ut og reise er det fint å bli ferdig med å skifte til vinterdekk, skifte til sommerdekk, eller vaske og polere bilen din i samme slengen.  Å starte hjemreisen med å sette seg inn i en nyvasket og ren bil er fantastisk. Du velger selv om bilen din skal vaskes innvendig, utvendig eller begge deler.

bilde av en bil som får bilvask med høytrykkspyler