Vask av bil hos Dalen Parkering

Hos Dalen Parkering gir vi bilen din en kvalitetssikret og grundig vask. Dette er grunnene til at vi bør vaske bilen din når den står hos oss.

 

Vask bilen din hos Dalen Parkering

 

Dalen Parkering har egen bilpleieavdeling. Her sørger tre ansatte for at din bil blant annet får utvendig og innvendig vask, samt polering. Bilene vaskes for hånd, og polering gjøres på̊ den riktige måten. De ansatte setter sin ære i å utføre en god jobb og bruker den tiden som trengs for å få bilen skinnende ren.


Hvorfor er det viktig å vaske bilen innvendig?

Har du noen gang tenkt over hvor mye du sitter inne i bilen din? Vi bytter sengetøy, støvsuger gulv i hus og banker ut støv av sofaputer ganske så regelmessig, uten å mukke. Selvfølgelig liker vi å ha det rent i rommene vi oppholder oss mest i. Men når det kommer til bilen er ikke denne tanken like selvfølgelig for mange.

Kan du påstå at du rengjør innsiden av bilen din like ofte som huset ditt? Du er kanskje ikke like mye i bilen, men over tid vil det raskt samle seg både støv og skitt. Et dårlig inneklima kan oppstå, og bilturer kan føles mer trykkende enn vanlig. Det er viktig med en ren bil. Lukter og føles det friskt og rent i bilen vil kjøreturen bli langt mer behagelig.

Det er ikke sikkert du har alt som skal til for å gi innsiden av bilen en grundig rengjøring. Det skal støvsuges først, slik at vask ikke trykker mer skitt ned i interiør og gulvmatter. Deretter skal alle delene av bilen vaskes og renses. Husk at dette gjelder vinduer og dørkarmer, hvor støv og eksos raskt hoper seg opp.

Noen ganger kan det også være nødvendig eller ønskelig med rens av seter, gulvtepper og dørpanel. Dersom bilen din har skinnseter må disse også behandles på riktig måte. Hos Dalen Parkering har vi både utstyret og kunnskapen som sørger for at din bil blir skinnende ren, uten skader eller slitasje.


Utvendig vask og polering av bilen

Det er også få av oss som vasker utsiden av bilen nok, men dersom du kjører jevnlig bør kanskje kjøretøyet vaskes et par ganger i måneden. Dette vil kunne forebygge rust- og lakkskader. Kjører du hver eneste dag sier det seg selv at bilen din har behov for mer vask enn dersom du kun bruker den i helgene. Generelt er det lurt å vaske bilen ofte. Ikke bare fordi skader kan forebygges, det blir også lettere å utføre vaskejobben da skitten ikke får satt seg skikkelig.

Om vinteren er det særlig viktig med en regelmessig vaskerutine på bilen. Bor du steder der veiene saltes mye, risikerer du lakkrust og skader på karosseri, dersom vann og snø fra veien får sitte lenge på kjøretøyet uten skylling eller vask. Saltet angriper nemlig både billakken og understellet.


Utstyr til å vaske bilen riktig

Det tar tid å vaske bilen skikkelig, og kombinert med jobb- og familieliv, strekker tiden ofte ikke til. Hastverk er lastverk – bilen din fortjener god tid og pleie. Vet man ikke hva man driver med kan voksing og vasking av bilen påføre mer skade enn pleie.

Hos Dalen Parkering foregår utvendig vask for hånd. Slik sørger vi for at hver krik og krok blir dekket, samtidig som behandlingen er skånsom og nøye. Mange benytter seg av vaskeprogrammer hos bensinstasjoner. Likevel er det få ting som slår en ordentlig håndvask av bilen. Store og stive børster kan for noen biler være i overkant røffe og voldsomme. Vi passer alltid på at bilen blir så ren den kan bli, uten noen risiko for håndteringsskader.

Når bilen din likegodt står og venter på deg, kan den også vente på deg i skinnende ren tilstand. Avslutningen på ferien blir ekstra herlig når du setter deg inn i en bil så god som ny. Og starten på arbeidsdagen blir litt lettere, nå som enda en ting er strøket fra gjøremålslisten.

 

Se priser og bestill parkering her. Eller kontakt oss i skjemaet under.

Kontakt oss