5 grunner til å bestille bilvask hos Dalen Parkering

Det er få ting som føles bedre enn å sette seg i en flunkende nyvasket og skinnende bil. Etter en lang ferie vil en unnagjort bilvask gjøre hjemreisen enda mer behagelig.

bilde av en bil som får bilvask med høytrykkspyler

 

Hos Dalen parkering tilbyr vi bilpleie på Gardermoen som bilvask og polering av bil, innvendig vask, utvendig vask og en rekke vasketjenester av bil som gjør at hjemreisen fra Gardermoen blir hakket bedre. Å starte hjemreisen med å sette seg inn i en nyvasket og ren bil er fantastisk. Du velger selv om bilen din skal vaskes innvendig, utvendig eller begge deler. Å vaske bilen kan jeg jo gjøre selv, tenker du kanskje. Vel, her er fem gode grunner til å la andre ta seg av jobben for deg.

 

Spar tid

Første grunnen til å bestille bilvask hos mens du står parkert er tidssparing. Noen elsker å dulle med bilen, og vasker den gjerne med kjærlighet flere ganger i uka. Er du derimot som de aller fleste av oss, er dette en oppgave du gjerne utsetter. Ofte ender man opp med den raske løsningen, og kjører gjennom en bilvaskemaskin ved nærmeste bensinstasjon. Ved å bestille bilvasken når du står parkert på Gardermoen slipper du både å tenke på å ta vasken selv, eller bruke tid på å stå i kø på en bensinstasjon på vei hjem.

 

Stort utvalg

Utvalget av vasketjenester for biler er bredt. Hos oss får du mer enn bare standard utvendig eller innvendig vask. Vi tilbyr selvfølgelig de klassiske valgene med utvendig vask, innvendig vask og kombinasjonen av disse. I tillegg har du muligheten til å velge bilpolering, vask av skinnseter i bil, gulvtepper og dørpanel eller begge deler i en full rengjøringspakke.

 

En ren bil yter bedre

Biler er som alt annet her i verden. De ser best ut når de er nyvasket og yter enda bedre med riktig vedlikehold. Det norske klimaet setter sitt preg på biler rundt om i landet. Salting av veier, partikler fra pigger i dekk, grus og brøyteploger gjør at bilen trenger mer behandling og vask på vinterstider enn ellers. Vask og polering sørger for at lakken ikke bare er estetisk, men gjør at kvaliteten på lakken holder lenger. Grundig vask av motor gjør også at den varer lenger og yter bedre over lang tid.

 

Enkelt å bestille

Bilvask hos Dalen Parkering er veldig enkelt å bestille. Etter at du har valgt når og hvor lenge du skal stå parkert hos oss, finner du et punkt som heter «bilpleie». Her krysser du av for om du har stor eller liten bil, samt hvilket program du ønsker. Enkelt og greit.

 

Du gjør lurt i å bestille bilvask mens du står parkert på Dalen Parkering. Det er godt for både deg og bilen. Dette er en gyllen mulighet for deg som liker å spare tid i hverdagen. Hvorfor ikke benytte seg av at bilen står parkert mens du nyter ferien? Har du spørsmål om bilvask hos Dalen Parkering? Ta kontakt med oss i skjemaet under her.

Kontakt oss