Oppvarming av bilen før du lander

Få ting kan måle seg med en varm bil på kalde vinterdager, men visste du at også bilen selv drar fordeler av det? Her er tre grunner til at du bør få bilen din varmet opp før hjemreisen begynner.  

 

Oppvarmet bil hos Dalen Parkering

 

Du har kanskje feriert i et solfylt og varmt klima og gruer deg til å lande på kalde og gufsete Gardermoen? Eller har du vært på skiferie og kjent kulda på kroppen? Uansett hvor du har reist og hva du har gjort – det finnes få ting som er deiligere enn en oppvarmet bil, når ferien er over og hjemreisen fra flyplassen står for dør. La turen ende med senkede skuldre og godt humør. Her er 3 gode grunner til at du bør bestille oppvarming av bilen din hos oss i vinterhalvåret.

 

1. Turen hjem blir rett og slett mer trivelig

 

Oppvarmet bil er behagelig

 

Reiser du med familie, venner, kjæresten eller alene? Uansett er det å sette seg inn i en iskald bil og hutre til den er komfortabel, aldri en hyggelig måte å avslutte en tur på. Har du reist langt og lengter etter sofa eller seng hjemme, blir stemningen sjeldent god av å skjelve i uant tid inne i en forfrossen bil. Det er de små tingene som gjør den store forskjellen, og når vi er ferdige med en reise om vinteren vil en oppvarmet bil som venter på deg uten tvil bli satt pris på.

 

2. Motoren blir ikke like tungt belastet i en oppvarmet bil

Den norske kulden påvirker ikke bare oss mennesker. Også biler påvirkes av klimaet. Her har du et kjøretøy som frakter oss fra A til B og holder oss skjermet fra elementene. Når bilen er såpass robust og beskyttende tenker vi sjeldent over at den i seg selv også kan ha behov for litt omtanke, noe som gjelder spesielt i kulda.

 

Oppvarmet bil er tyggere

 

Når gradestokken blir blå vil bilens motor kunne oppleve ekstra belastning. Oljen tyknes og kan minne om sirup i kulda og bilen kan slite mer enn vanlig. Lave grader kan påvirke både stempler, registerkjeder, registerreimer og ventilløftere. Vi varmer opp før treningsøkter for å skape mindre belastning på kroppen vår. Det samme bør du gjøre med bilen – varm den opp før du kjører av gårde i minusgrader. Når bilen og motoren er litt varm vil bilturen gå mye mer smidig og trygt for seg.

 

3. Hjemreisen blir både tryggere og mer effektiv

 

Oppvarmet bil er mer behagelig

 

Hos Dalen Parkering starter vi opp bilen din når flyet ditt lander, deretter passer vi på å måke av snø og skrape av is på kjøretøyet. Dette sikrer at du får en mer effektiv hjemreise hvor du slipper å stå med stive fingre rundt skrapa og stresse over å komme av gårde. I tillegg vil vårt nøye arbeid gjøre reisen tryggere. Ved å fjerne alt av is og snø får du bedre sikt på veien og unngår at store snømengder blåser på vinduene til andre bilister.

 

Bestill oppvarming av bilen hos Dalen Parkering for kun 280 kroner. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kontakt oss