Den rimeligste parkeringen på Gardermoen

Skal du ut å fly og lurer på hvem som har billigst langtidsparkering på Gardermoen? Vi har den rimeligste parkeringen på Gardermoen. I tillegg er parkeringsplassene våre videoovervåket så du ikke trenger å bekymre deg på ferie. Les mer her.

 

 

Det er ikke ukjent for folk flest at parkering på Gardermoen kan være dyrt. I tillegg varierer prisene svært mye. Vi vet at du allerede har investert en god slant penger for å kunne dra på ferie, og at det derfor kan være kjedelig å bruke store summer på parkering. Disse kronene burde jo være spart til reisen! Derfor gjør vi vårt beste for at alle reisende skal kunne parkere trygt til en billig penge hos oss.

 

Best på pris

At det er mange som tilbyr parkering på Gardermoen er ingen hemmelighet. Mange valgalternativer kan ofte gjøre det vanskelig å bestemme seg for hva man burde gå for. Da er det kanskje greit å vite at du garantert får parkering for den billigste prisen hos oss. Dersom man tar utgangspunkt i de ulike leverandørenes rimeligste alternativ på ukesparkering, svinger prisen fra svimlende 940,-, til vår pris som ligger på 440,-.

Vi er dermed klart best på pris når det kommer til parkering nær flyplassen uansett hvor lenge du skal stå. Da prisen som nevnt kan variere med hele 500,- for parkering i en uke, sier det seg selv at det er mye penger å spare ved å velge oss.

 

Webkamera på Gardermoen

Pris skal ikke gå på bekostning av sikkerhet. Våre parkeringsplasser er videoovervåket, godt opplyst og inngjerdet. Bilen din vil være godt bevoktet døgnet rundt når du er borte – så dette vil ikke være noe du trenger å bekymre deg for når du er på ferie. Hos Dalen Parkering står du trygt.

 

Les mer her: Derfor er bilden din trygg hos Dalen Parkering

 

Transport fra Gardermoen natt og dag

I tillegg til god sikkerhet og rimelig pris har vi også en god ordning på reise mellom parkeringen og flyplassen. Transport til og fra flyplassen er gratis, og tilgjengelig døgnet rundt.

Det eneste du trenger å tenke på er å slappe av og nyte ferien!

 

Er du fortsatt usikker på hvilken parkeringsplass du bør velge når du skal ut og fly?

Les mer her: 10 grunner til å velge Dalen Parkering når du skal ut og fly

 

Se priser og bestill parkering her. Eller kontakt oss i skjemaet under.

Kontakt oss