Derfor er bilen din er trygg hos Dalen Parkering

Dersom du skal sette fra deg bilen på Gardermoen før ferien, er det mange muligheter å velge mellom. Dalen Parkering gir deg én bekymring mindre ved å ta godt vare på bilen din gjennom hele ferien.

 

 

Det skal være avslappende å reise på ferie, og godt å komme hjem. Derfor er det naturligvis viktig for mange å vite at bilen står trygg mens du er borte. For Dalen Parkering handler det rett og slett om å gi bilen din et like godt opphold hos oss, som du får ute på din reise.


Sikkerhet først

Dalen Parkering setter din sikkerhet i forsetet. Allerede når du kjører inn til Dalen Parkering fotograferes bilen fra alle kanter, og HD-kamera er også utplassert på alle parkeringsområder. Dette sørger for en solid sikkerhet for både deg og oss.

Når du ankommer Dalen Parkering, får du full kontroll gjennom selv å kjøre bilen din inn til resepsjonsområdet. Her skal eventuelle passasjerer forlate bilen før den blir parkert. Ved å ha minst mulig folk inne på parkeringsområdet minskes unødvendig bevegelse rundt parkerte biler.

Etter at du har registrert deg i resepsjonen og levert din bilnøkkel hos oss, er du klar for reisen til terminalen. Bilen din er nå registrert i vårt system og vil snart bli flyttet til et lukket området like i nærheten. Området holdes lukket og låst for uvedkommende. Plassen er også opplyst og overvåket av de ansatte – som er de eneste med tilgang hit. Dette sørger for at bilene står trygt parkert uten annen trafikk og uvedkommende rundt seg. Bilen står her til rett før din hjemkomst, hvorpå den da hentes frem igjen.


God bilhåndtering

Hos oss har de ansatte som flytter bilen din god erfaring med alle typer kjøretøy. De signerer også for hver flytting de utfører, slik at de strenge rutinene våre følges opp.

Vi parkerer bilen din på et lukket område, noe som fører til at risikoen for småskader eller bulker er minimal. Parkeringsplassene der hvor kunden parkerer og henter ut sin bil er også ekstra store, i snitt er plassene faktisk så store som 2,70 meter. Dette er også med på å minimere risiko for småskader som ofte oppstår på trange parkeringsplasser.

Skulle det være nødvendig med luft, starthjelp eller andre småting før du reiser fra oss, hjelper vi deg selvfølgelig med dette – helt gratis.


Trygg start på ferien

Når bilen står trygt parkert er det på tide å komme seg til terminalen. Hele døgnet kjører Dalen Parkering to busser til og fra flyterminalen. Dalen Parkering EXPRESS flyplass-shuttle går direkte til flyplassen, noe som sørger for en rask og effektiv fremkomst. Dette fører også til svært korte ventetider på våre busser.

Dalen Parkering disponerer 3 store busser og 5 minibusser med bagasjehenger. 14 sjåfører sørger for en trygg og effektiv start og avslutning på din ferie.

God tur!

 

Se priser og bestill parkering her. Eller kontakt oss i skjemaet under.

Kontakt oss