10 grunner til å velge Dalen parkering på Gardermoen

Er du usikker på hvilken parkeringsplass du bør velge når du skal ut og fly? Dalen Parkering er enkelt og effektivt, har gode priser og mye, mye mer.

 

parkering

 

1. Enklere enn kollektivt

Dersom du skal reise til Gardermoen kan du raskt erfare at kollektivtilbudet ikke nødvendigvis er det enkleste alternativet. For mange vil faktisk kollektivt vise seg utrolig tungvint og tidkrevende – og dersom man er en hel familie som skal på tur sammen, kan det faktisk også bli dyrere å reise kollektivt enn å ta bilen til Gardermoen. Kjører du til Dalen Parkering og parkerer hos oss vil reisen gå som smurt.

 

Les mer: Bestill parkering på Gardermoen før høstferien

 

2. Mer plass til bagasjen

Skal du på en lengre reise er det store sjanser for at du må pakke med deg både det ene og det andre. Bagasjefjellet kan raskt bli både stort og ukontrollerbart. Velger du å ta bil til Gardermoen fremfor kollektivt får du mer kontroll på all bagasjen, og dermed en mye mer behagelig reise. For andre kan dette punktet være mer aktuelt på hjemreisen. Dersom du skal ut på en shoppingferie kan du fort få både tyngre og mer bagasje på hjemveien. Å vite at det står en bil og venter på deg hos Dalen Parkering gjør at du kan senke skuldrene litt ekstra på vei hjem.   

 

3. Rask, enkel og god parkering

Setter du fra deg bilen hos Dalen Parkering vil du møte bilde og dyktige ansatte som tar seg av deg og bilen din før og etter avreise. Hos oss får du effektivitet i alle ledd. Når du ankommer parkeringen setter du bare fra deg bilen ved resepsjonsområdet. Her får du lastet av bagasjen din, og eventuelle passasjerer går ut – deretter blir du henvist til parkeringsområdet ditt. Skriv ned bilens registreringsnummer, de tre siste tallene på km-standen og hvilken rad du parkerte på. I resepsjonen blir du registrert, leverer fra deg nøklene og betaler. Så er det bare å stige rett inn i en shuttlebuss som tar deg raskt og direkte til innsjekkingen.

 

4. Fantastisk personlig service

Ingen liker å møte på problemer i hverdagen, og særlig ikke rett før eller etter en ferie. Dalen Parkering sine ansatte møter deg alltid med et smil om munnen, en behjelpelig innstilling og dyktighet. Våre ansatte sikrer at starten og slutten på din ferie blir så optimal som mulig. Ved eventuelle spørsmål vil de alltid stille opp slik at svaret blir funnet så raskt som mulig.

 

5. Svært lave priser

Dalen Parkering er parkeringsplassen ved Gardermoen som gir deg de rimeligste prisene. Vi jobber kontinuerlig for å tilby reisende den billigste parkeringen på Gardermoen. Det skal gi avkasting å stå hos Dalen Parkering, og jo lenger du skal ha bilen din stående på en parkeringsplass i nærheten av flyplassen, desto mer lønner det seg å velge Dalen Parkering.

 

6. Gratis transport med shuttlebuss

Parkerer du hos Dalen Parkering vil du enkelt og effektivt kunne reise videre til Gardermoens avgangshall hele døgnet. Vi har egne shuttlebusser som kjører døgnet rundt – hele året. Bussen vil ta deg direkte fra parkeringen til terminalen på bare 5 minutter. Shuttlebussene våre går også med tette intervaller – så du står neppe lenge og venter på parkeringsplassen før du er på vei i full fart mot avgangshallen.

 

 

7. Høy sikkerhet under hele oppholdet

Bekymret for å la bilen bli stående på en parkeringsplass mens du farter av gårde til din feriedestinasjon? Det trenger du ikke være! Hos Dalen Parkering står din bil trygt døgnet rundt. Vi har god videoovervåkning over området vårt, som er opplyst og inngjerdet. Bilen din vil med andre ord være passet på hele døgnet når du er borte. Hos Dalen Parkering er bilen din helt trygg.

 

8. Støtte til bilen dersom problemer oppstår

Eldre biler kan lett oppleve oppstartsproblemer, særlig når det er vinter og gradestokken kryper nedover. Nye biler kan også være uheldige og få problemer med å starte av ulike grunner. Hos Dalen Parkering får du garantert gratis starthjelp til bilen dersom det skulle vise seg vanskelig å få den i gang. Vi sikrer deg en trygg og rask tur hjem fra Gardermoen.

 

skrape bil

 

9. Oppvarmet bil ved hjemkomst

Når man har vært på ferie i vintermånedene kan det kjennes ekstra kaldt å gå ut av flyplassen på Gardermoen. Da frister det lite å skulle sette seg inn i en bil som kanskje ikke har vært brukt på dager eller uker, og stått ute i kulda. Hos Dalen Parkering kan du få bilen din varmet opp mot et lite tillegg. Har du små barn kan dette være spesielt deilig og betryggende å benytte seg av. Slik blir hjemturen så behagelig og stressfri som overhode mulig.

 

Les mer: Slik underholder du barna på vei til flyplassen

 

10. Bilvask innvendig og utvendig mens du er borte

Hos Dalen Parkering kan du sette fra deg en skitten bil, og komme tilbake til en som er nyvasket. Både utsiden og innsiden av bilen din kan få seg en skikkelig overhaling dersom du velger å parkere hos Dalen Parkering. Tenk så mye tid du faktisk bruker i bilen din. Har du ikke rengjort innsiden av den skikkelig på en god stund er jo ferien din en ypperlig mulighet. Nå bruker du den ikke, og noen andre kan ta seg av det tunge arbeidet, mens du nyter friheten. Utvendig bilvask er også viktig – da slikt vedlikehold kan være med på å hindre skader og slitasje. Og tenk så deilig det er å komme hjem til en bil som nesten er funklende ny!

 

Det er med andre ord nok av grunner til å velge Dalen Parkering neste gang du skal til Gardermoen. Har du noen spørsmål vedrørende våre tjenester er det bare å kontakte oss her eller i skjemaet under!

Kontakt oss