Bestill parkering på Gardermoen før høstferien

Bil til Gardermoen og fly til høstferiedestinasjonen? Da er det snart på tide å booke en trygg og god parkeringsplass. Gi bilen en deilig høstferie også!

 

Høstferie Dalen Parkering

 

Om ikke lenge retter tusenvis av nordmenn nesen mot ulike høstferiedestinasjoner i både inn- og utland. Høstferien kan også få en skikkelig god start dersom du tar bilen til og fra Gardermoen. Er du usikker på om du skal ta tog, buss eller bil til flyplassen? Les videre, så skjønner du raskt hvorfor bilen virkelig kan løfte høstferiefølelsen!

 

Stemning hele veien

Kollektive reisemetoder kan være vel og bra – og en togreise er for mange utrolig behagelig og stillegående. Likevel står du også i fare for irriterende forstyrrelser. Barn som gråter, høylytte telefonsamtaler, raslende papir, vond lukt av ferdigmat eller bare alt for mange mennesker på ett sted.

 

Se for deg å heller tusle ut til bilen, skru på varmeanlegget, sette på en perfekt spilleliste og kjøre strake vegen mot Gardermoen. Ingen stopp hvor flere og flere trenger seg på, akkurat den nisten du selv foretrekker dersom kjøreturen er lang, og ingen hylende unger – utenom dine egne dersom de skal med – men tenk så deilig å slippe skulende blikk fra medpassasjerer som ikke aner hvordan det er å være foreldre!

 

Raskt, effektivt og stressfritt

Dersom du ikke bor i umiddelbar nærhet av en bussholdeplass eller togstasjon, merker du fort at enkel kollektivtrafikk plutselig ikke er så enkelt likevel. Mange opplever ofte å måtte reise lange strekninger bare for å komme seg til den riktige bussen eller det riktige toget som kan ta dem inn til Gardermoen. Å skulle sørge for at du rekker alle overgangene før du må være på flyplassen og sjekke inn, kan være temmelig stressende – og absolutt ingen god start på ferien.

 

Med bilen må du riktig nok ta hensyn til trafikkflyten – men her er det i det minste bare inn i bilen, ut av bilen og vips så er du på flyplassen!

 

Mer økonomisk

Skal fem stykker på høstferie, med første stopp Gardermoen? Dersom alle reisende er over 16 år kan dette raskt bli dyrt. Bare fra Oslo S vil prisen nærme seg tusenlappen. Reiser du fra Drammen, Asker eller Sandvika vil billettkostnadene øke ytterligere. Og dette er bare snakk om én vei!

 

Høstferie Dalen Parkering

 

I en bil vil det selvsagt være kostnader tilknyttet bensin og parkering, men dersom du setter bilen din hos Dalen Parkering vil parkeringen kun koste 490 for 7 hele dager. Her får du både komfort og effektivitet til en svært billig penge!

 

Ferie for alle – inkludert bilen!

Det er ikke bare mennesker som har bruk for et pust i bakken, også bilen har også behov for velfortjent fri. Hos Dalen Parkering gir vi både deg og bilen litt ekstra luksus i ferien. Når du setter fra deg bilen hos oss kan du bekymringsfritt stige om bord i våre shuttlebusser og bli fraktet direkte til gaten. Hos Dalen Parkering blir bilen din stående, og tatt godt vare på. Du kan til og med bestille litt ekstra omtanke for bilen i form av vask både innvendig og utvendig. Tenk så deilig – å komme hjem fra en minneverdig høstferie for så å sette seg i en nyvasket bil og kjøre rett til døra.

 

Hvor tidlig må jeg bestille?

Parkeringsplasser på Gardermoen går fort – så hvis du reiser med fly bør du bestille plass tidlig nok! Det er særlig i fellesferier at Gardermoen sin kapasitet blir litt sprengt. Vi anbefaler alle som skal ut og reise at de bestiller plass en uke før flyet går. Dette gjelder kun høytider og fellesferier, og det er i hverdagene ikke nødvendig med booking mer enn en til tre dager før reise.

 

Dalen Parkering er Gardermoens aller rimeligste parkering. Hos oss står bilen din trygt, slik at du kan nyte ferien med senkede skuldre, og returnere til en enkel hjemreise når fridagene er talte.

 

Har du noen spørsmål når det kommer til parkering på Gardermoen kan vi kontaktes her eller i skjemaet under.

Kontakt oss