Trygt å la bilen stå hos Dalen Parkering

Det er ikke bare prisene som er lave hos Dalen Parkering. Høy sikkerhet og trygghet for din bil og reise er også en del av avtalen når du er kunde hos oss.

 

parkering

 

Gjør du deg klar til å reise på ferie med Gardermoen som utgangspunkt? Da kan det være du har behov for en trygg parkeringsplass hvor du kan sette fra deg bilen. Det er mange parkeringsselskaper å velge mellom – så hvordan kan du sikre deg den tryggeste plassen?

 

Dalen Parkerings tiltak for å øke tryggheten

Det første du bør vurdere før du setter fra deg bilen er hvilke tiltak som har blitt tatt for at kjøretøyet skal kunne stå sikkert. Hos Dalen Parkering vil du og bilen bli ivaretatt fra første øyeblikk. Med det samme du kjører inn til parkeringen vil din bil bli fotografert fra alle kanter. Det har også blitt utplassert HD-kamera på alle parkeringsområdene. På denne måten sikres det at bilen blir levert tilbake til deg i nøyaktig samme stand som da du satt den fra deg hos parkeringsselskapet.

Det er også viktig at du selv får ha full kontroll over bilen din fra A til Å. Derfor er det du selv som kjører bilen inn til resepsjonsområdet hos Dalen Parkering, hvor eventuelle passasjerer forlater bilen før den parkeres. Det er tryggere å ha minst mulig folk inne på selve parkeringsområdet, slik at unødvendig bevegelse rundt biler minskes.

Når din bil er parkert er det essensielt å ikke miste oversikten over hvor kjøretøyet er parkert. På Oslo lufthavn er det mange parkeringsselskaper, og utallige biler blir levert til disse hver eneste dag. Da kan det fort bli rot i systemet. Hos Dalen Parkering blir derfor din bil registrert i et ryddig system, før den flyttes til et lukket område i nærheten. Dette området er låst for uvedkommende. Det er også godt opplyst, overvåket av ansatte og uten trafikk og fremmede rundt bilene. Det er med andre ord minimal risiko for småskader eller bulker. Her vil din bil stå trygt frem til den hentes ut når du er hjemme igjen.

 

Se etter parkeringsselskaper som er etablerte

Når du skal sette fra deg bilen et sted på Gardermoen, er det viktig at de som håndterer kjøretøyet etter deg har god erfaring. Det kan derfor lønne seg å velge et parkeringsselskap ved Oslo lufthavn med har lang erfaring og dyktige ansatte. Dalen Parkering ble faktisk etablert allerede i 1973, og har siden den gang hatt kontinuerlig drift samt en stor kundekrets. De ansatte som flytter bilene her har også god erfaring med alle typer kjøretøy.

Hos Dalen Parkering skal de ansatte alltid signere for hver eneste utført flytting. Dette betyr et større ansvar, noe som resulterer i ansatte som opptrer på en sikker og forsvarlig måte til enhver tid. Parkeringsselskapets strenge rutiner er med på å sikre din bils trygghet.

 

biler

 

God plass til alle typer biler

Det er viktig å finne et selskap som har sørget for enkle løsninger og gode parkeringsmuligheter. Hos Dalen Parkering er plassene hvor bileier parkerer og henter ut bilen sin ekstra brede, i snitt 2,70 meter. Dette er ikke bare med på å gi en effektiv og behagelig parkeringsfølelse, men også et verdifullt tilskudd for å minimere risikoen for småskader som ofte oppstår på trange parkeringsplasser.

Har du behov for ekstra luft i dekkene eller starthjelp på veien hjem? Dalen Parkering kan hjelpe deg med dette – helt uten ekstra kostnader. Du vil med andre ord være sikret en trygg hjemreise fra parkeringsplassen ved Gardermoen.

 

Rekker garantert flyet

Det er ikke bare tryggheten til bilen du må tenke på når du skal parkere ved Oslo lufthavn, du må også sikre deg at du rekker flyet. Her er det utrolig viktig å velge et parkeringsselskap med gode muligheter for transport til terminalen. Noen fly går grytidlig, mens andre går gruelig sent – hos Dalen Parkering kjører en shuttlebuss direkte til flyplassen hele døgnet. 14 sjåfører sørger for en trygg og effektiv start og avslutning på ferien din. Hele 3 store busser og 5 minibusser opererer på strekningen mellom Dalen Parkering og Oslo lufthavn.

Transporteringen går direkte fra parkeringsplassen, og er svært effektiv. Har du beregnet normalt med tid før flyets avgang vil du derfor slippe å stresse over ankomst til terminalen. Velger du Dalen Parkering vil ikke bare bilen din være trygg, men selve reisen vil også være det.

 

Prisgaranti hos Dalen Parkering

Dalen Parkering sine priser skal alltid være lave, slik at reisende sikres en kostnadseffektiv parkeringsløsning. Det er dyrt å reise, men det trenger ikke være dyrt å parkere. Neste gang du skal kjøre til Gardermoen bør du velge Dalen Parkering – for tryggheten, effektiviteten og økonomien sin skyld. Bestill din parkeringsplass her!

 

Se priser og bestill parkering her. Eller kontakt oss i skjemaet under.

Kontakt oss