Parkeringskamera gir økt sikkerhet hos oss

Det er ikke bare prisene som er lave hos Dalen Parkering. Høy sikkerhet og trygghet for din bil er også en del av avtalen når du er kunde hos oss. Ved å bruke Dalen Parkering, får du én bekymring mindre i ferien!

Bilde av en parkeringsplass ovenfra med masse biler

Det skal være avslappende å reise på ferie, og godt å komme hjem. Derfor er det naturligvis viktig for mange å vite at bilen står trygt mens du er borte. For Dalen Parkering handler det rett og slett om å gi bilen din et like godt opphold hos oss, som du får ute på din reise.

HD-kameraer som overvåker parkeringsplassen

Dalen Parkering setter sikkerhetsgarantier i forsetet. Allerede når du kjører inn til oss, fotograferes bilen fra alle kanter, slik at eventuelle skader som i verste fall kan skje på bilen under parkeringstiden, blir lette å oppdage. Det er også utplassert HD-kameraer på alle parkeringsområdene. Dette sørger for en solid sikkerhet for både deg og oss.

Lukket område med lite trafikk

Når du ankommer Dalen Parkering, får du full kontroll gjennom selv å kjøre bilen din inn til resepsjonsområdet. Her skal eventuelle passasjerer forlate bilen før den blir parkert. Ved å ha minst mulig folk inne på parkeringsområdet minskes unødvendig bevegelse rundt parkerte biler.

Etter at du har registrert deg i resepsjonen og levert bilnøkkelen hos oss, er du klar for reisen til terminalen. Bilen din er nå registrert i vårt system og vil snart bli flyttet til et lukket område like i nærheten. Området holdes lukket og låst for uvedkommende. Plassen er også opplyst og overvåket av de ansatte – som er de eneste med tilgang hit. Dette sørger for at bilene står trygt parkert uten annen trafikk og uvedkommende rundt seg. Bilen står her til rett før din hjemkomst, hvorpå den da hentes frem igjen.

Les også: Dette bør du alltid sjekke før du setter fra deg bilen på flyplassen

Erfarne ansatte

Når du skal sette fra deg bilen et sted på Gardermoen, er det viktig at de som håndterer kjøretøyet etter deg har god erfaring. Det kan derfor lønne seg å velge et parkeringsselskap ved Oslo Lufthavn med lang erfaring og dyktige ansatte. Dalen Parkering ble faktisk etablert allerede i 1973, og har siden den gang hatt kontinuerlig drift samt en stor kundekrets. De ansatte som flytter bilene her har mye erfaring med alle typer kjøretøy. Hos Dalen Parkering skal de ansatte alltid signere for hver eneste utførte flytting. Dette resulterer i at ansatte opptrer på en sikker og forsvarlig måte til enhver tid, og parkeringsselskapets strenge rutiner er med på å sikre din bils trygghet.

Minimert risiko

Parkeringsplassene våre er også ekstra store, i snitt er plassene faktisk så store som 2,70 meter. Dette er også med på å minimere risiko for småskader som ofte oppstår på trange parkeringsplasser. 

Har du behov for starthjelp, ekstra luft i dekkene eller noe annet før hjemreisen? Dalen Parkering kan hjelpe deg med dette – helt uten ekstra kostnader. Du vil med andre ord være sikret en trygg hjemreise fra parkeringsplassen ved Gardermoen.

Les også: Vask bilen din hos Dalen Parkering

Person som åpner med en bil med bilnøkkel

Transport til flyterminalen

Det er ikke bare tryggheten til bilen du må tenke på når du skal parkere ved Oslo Lufthavn, du må også sikre deg at du rekker flyet. Her er det utrolig viktig å velge et parkeringsselskap med gode muligheter for transport til terminalen. Noen fly går grytidlig, mens andre går gruelig sent – hos Dalen Parkering kjører to shuttlebusser direkte til flyplassen hele døgnet. 14 sjåfører sørger for en trygg og effektiv start og avslutning på ferien din. 2 store busser og 6 minibusser opererer på strekningen mellom Dalen Parkering og Oslo Lufthavn.

Transporteringen går direkte fra parkeringsplassen, og er svært effektiv. Har du beregnet normalt med tid før flyets avgang vil du derfor slippe å stresse over ankomst til terminalen. Velger du Dalen Parkering vil ikke bare bilen din være trygg, men selve reisen vil gå smertefritt.

Bestill parkering i forveien

Dalen Parkering sine priser skal alltid være lave, slik at reisende sikres en kostnadseffektiv parkeringsløsning. Det er dyrt å reise, men det trenger ikke være dyrt å parkere. Bestill parkering på forhånd, slik at neste gang du skal kjøre til Gardermoen kan du parkere på Dalen Parkering – for tryggheten, effektiviteten og økonomien sin skyld. Bestill din parkeringsplass her!

Kontakt oss