Når er det viktig å bestille parkering på Gardermoen?

Vi bestemmer oss for destinasjon, og booker flybilletter og hotellopphold i god tid før avreise.
Men hvor tidlig bør du egentlig bestille parkeringsplass på Gardermoen?

 

book parkering i god tid

 

Nordmenn har for lengst blitt et folkeslag hvor reise står sentralt for mange. I løpet av året er det ikke uvanlig at flere farter av gårde til det store utland. Vi begynner å bli bereiste, og kan gjerne krysse av flere besøkte land på lista enn kun Sverige og Danmark. Ferier og helgeturer ser vi frem til, og detaljer planlegges ofte i god tid. Men – har du husket å bestille parkeringsplass på Gardermoen?

 

Må jeg alltid bestille parkering på Gardermoen i god tid?

Det korte svaret her er selvfølgelig nei – du må ikke nødvendigvis planlegge parkeringsplass på Gardermoen i veldig god tid. Som oftest holder det faktisk å bestille en plass til bilen så lite som en dag før du ankommer flyplassen.

Likevel vil en nok føle seg tryggere dersom det ligger til rette for litt slingringsmonn. Det er viktig å ikke la parkeringsplass bli et stressmoment for turen din. Derfor behøver du ikke bry deg om det med en eneste gang flybillettene er reservert, men sjekk gjerne ut om det er ledige plasser mellom én og tre dager før du skal reise.

 

Hvor tidlig ute lønner det seg å være i høysesong?

Selv om det som regel ikke er noe problem å bestille en parkeringsplass på Gardermoen vil det jo selvfølgelig alltid eksistere unntak til regelen. I høysesong er nemlig situasjonen en helt annen. Du har kanskje allerede erfart det tidligere? Å gjøre seg klar for reise i fellesferien, logge på nett et par dager før flyet skal gå, og finne ut at – oi da, der var det visst helt fullbooket, er ikke morsomt å oppleve.

Noen reisende har til og med erfart at fellesferien er så hektisk og fullbooket når det kommer til parkering på Gardermoen at de må belage seg på kollektivtransport. For mange er ikke dette et problem, men reiser storfamilien på tur med småbarna på slep kan det raskt være starten på en litt stressende reise.

I juli er det ofte fullt på parkeringsplasser rundt Gardermoen. Det er derfor å anbefale at du er tidlig ute dersom det er bilen som skal frakte deg til og fra flyplassen. I fellesferier bør en derfor helst bestille en parkeringsplass på Gardermoen så tidlig som 7 – 8 dager før avreise. Det er også lurt å være tidlig ute når det kommer til andre store høytider og fridager. Pinse, påske, jul og nyttår er også eksempler på tider hvor det kan være mye trafikk rundt og på norske flyplasser. Booker du tidlig nok kan du sikre deg en etterlengtet plass for bilen, slik at ferien kan starte med komfort.

 

Hvilken parkering bør jeg velge?

Det er mange ulike aktører som driver parkeringsselskaper på Gardermoen, og tilbudene varierer i stor grad. Vi skal være Gardermoens rimeligste parkeringsplass, spesielt for langtidsparkering. Vi har også busser som tar deg direkte til terminalen på bare 4,5 minutter. De går hele døgnet, og selvsagt hele året. Hos Dalen Parkering vil bilen din stå trygt, slik at du kan nyte ferien med senkede skuldre.

 

Se priser og bestill parkering her. Eller kontakt oss i skjemaet under.

Kontakt oss