Hvor lenge kan bilen stå på Gardermoen?

Nordmenn reiser stadig mer, og til alle verdens kanter. Flere titalls millioner passasjerer flyr til eller fra Gardermoen årlig. Mange av disse velger å ta bilen når de skal til og fra Gardermoen.

 

Kvinne som sitter i en elbil og venter

Vurderer du å la bilen stå parkert under den neste reisen din? Da er det greit å vite hvor lenge man egentlig kan stå parkert på Gardermoen.

 

Kiss & Fly

Hvis du ankommer Gardermoen kun for å slippe av noen, kan man stanse rett utenfor terminalen i noen minutter. Denne sonen, kalt «kiss & fly», har strenge begrensinger på hvor lenge du kan stå. Tidsbegrensingen i er satt til syv minutter, og i denne sonen betyr syv minutter – syv minutter. Overskrider du de syv minuttene koster det 70 kroner per påbegynte 20. minutt, så her gjelder det å følge med på klokka. Hvis du tror at noen sekunder over tiden ikke er så farlig – tro om igjen. Bilens registreringsnummer blir automatisk registrert i det du kjører inn på området, og skannes igjen når man kjører ut. Her får du ikke lurt deg unna.

Skal du ut å reise og ønsker å sjekke ulike prisalternativer på reisen til Gardermoen? Les artikkelen slik reiser du billigst mulig til Gardermoen.

 

Hente og vente

Mange av oss liker å bruke god tid når man skal slippe av eller hente våre kjære på flyplassen. På Gardermoen kan du parkere på terminalen slik at det er kort vei og gå til og fra bilen når du bare skal være veldig kort. Parkeringen er åpen 24 timer i døgnet og huser over 20 000 parkeringsplasser. Du trenger med andre ord ikke være redd for at du ikke får parkert bilen for å gi dine kjære en etterlengtet klem i ankomsthallen.

 

Når du skal ut å reise selv

Skal du ut å reise selv og ønsker å parkere ved Gardermoen, finnes det i teorien ingen begrensinger, men den maksimale standard hos de fleste av tilbyderne er mellom 3-4 uker. Hos Dalen Parkering er det opp til deg hvor kort eller lenge du ønsker å stå parkert. Skal du på ferie i lenger enn fire uker, anbefales det å ta kontakt via telefon eller email for å booke tid.

Uansett hvor lenge du skal stå parkert, finnes det plass og alternativer. Vi i Dalen Parkering er billigst og best på langtidsparkering. Kontakt oss i dag dersom du har spørsmål om parkering på Gardermoen.

Kontakt oss