Hvor lenge kan bilen stå på Gardermoen?

Nordmenn reiser stadig mer, og til alle verdens kanter. Flere titalls millioner passasjerer flyr til eller fra Gardermoen årlig. Mange av disse velger å ta bilen når de skal til og fra Gardermoen.

 

Kvinne som sitter i en elbil og venter

Vurderer du å la bilen stå parkert under den neste reisen din? Da er det greit å vite hvor lenge man egentlig kan stå parkert på Gardermoen.

 

Slippe av eller plukke opp

Før kunne man stanse rett utenfor terminalen i noen minutter dersom man kun skulle slippe av eller plukke opp noen. Denne sonen, kalt «kiss & fly», eksisterer ikke lenger. Dette er det lurt å være obs på. Selv om du har løst det fint slik tidligere, lar ikke dette seg gjøre lenger.

Skal du ut å reise og ønsker å sjekke ulike prisalternativer på reisen til Gardermoen? Les artikkelen slik reiser du billigst mulig til Gardermoen.

Derimot er parkeringen på terminalen fortsatt tilgjengelig. Med den er det kort vei å gå til og fra bilen. Parkeringen er åpen 24 timer i døgnet og huser over 20 000 parkeringsplasser. Du trenger med andre ord ikke være redd for at du ikke får parkert bilen for å gi dine kjære en etterlengtet klem i ankomsthallen.

 

Når du skal ut å reise selv

Skal du ut å reise selv og ønsker å parkere ved Gardermoen, finnes det i teorien ingen begrensinger, men den maksimale standard hos de fleste av tilbyderne er mellom 3-4 uker. Hos Dalen Parkering er det opp til deg hvor kort eller lenge du ønsker å stå parkert. Skal du på ferie i lenger enn fire uker, anbefales det å ta kontakt via telefon eller email for å booke tid.

Uansett hvor lenge du skal stå parkert, finnes det plass og alternativer. Vi i Dalen Parkering er rimeligst og best på langtidsparkering. Vi kjører deg til og fra flyplassen med minibusser til alle døgnets tider, og står klare når du kommer ut av terminalen.

Kontakt oss i dag dersom du har spørsmål om parkering på Gardermoen.

Kontakt oss