Ute etter en billig helgetur til utlandet? Spar penger med billig parkering!

Det finnes mange måter å komme seg til Gardermoen på. Her er gode grunner til hvorfor dere bør satse på å ta bilen hvis dere reiser som en vennegjeng!

 

 

Det blir sjeldent mer hyggelig på ferie enn når vennegjengen reiser samlet. Det mange ikke tenker over er at ferien starter lenge før flyet har landet i utlandet. Allerede når man går ut døren og setter kursen mot flyplassen har reisen startet. Og hvorfor ikke gjøre det beste ut av den allerede fra start av?

Skal dere ta flyet fra Oslo Lufthavn anbefaler vi at dere benytter dere av å ta bilen for å komme dere dit, spesielt om dere reiser samlet som en vennegruppe. Her er 5 gode grunner til nettopp det.

 

1. Det blir billigere med rimelig pris på parkering

Det finnes mye annet enn transport til flyplassen man heller vil bruke penger på når ferien står for tur. Dersom dere sparer penger her kan middagen en av kveldene kanskje bli litt ekstra fin? Eller dere kan dra på en forestilling, gjøre en aktivitet sammen eller shoppe litt mer?

Når en vennegjeng reiser på tur sammen er det verdt å merke seg at dersom reisefølget er på for eksempel fem stykker blir det raskt dyrt å reise mot Gardermoen. Billetter skal bookes tur/retur, og prislappen vil for mange krype opp mot tusenlappen.

Tar gjengen heller bilen til Oslo lufthavn vil det selvfølgelig koste litt for bensin og eventuelle bompenger. Likevel er det også slik at dersom dere setter fra dere kjøretøyet hos Gardermoens mest rimelige parkeringsplass vil parkeringen kun koste 490 kroner for 7 hele dager. Dere får dermed ankommet Gardermoen i stil til en billig penge.

 

2. Det blir mer effektivt

Når man reiser som en gjeng vil det alltid være kabaler som skal gå opp. Noen blir forsinket, andre rekker ikke en buss og så har man det gående. Det er kjedelig å starte venneturen på feil fot, og jo enklere dere kan gjøre reisen sammen, desto bedre.

 

bilen til flyplassen

 

For å unngå unødvendige klabberier rundt turen til og fra Gardermoen kan det lønne seg å satse på å ta bilen fremfor å ta kollektivt. Det er ofte slik at svært mange bor et stykke unna fremkomstmidler som går direkte til flyplassen. Velger man som en gjeng å benytte seg av bilen vil reisen dermed starte på en mer effektiv måte. Når dere tar bil slipper dere i tillegg å måtte passe på spesifikke reisetider og kollektivtransport som må klaffe med hverandre. Avtal et møtepunkt for alle, eller kjør innom folk på veien for å plukke dem opp. Finn ut hva som går raskest og greiest, og kjør på!

 

3. Det skaper bedre stemning

Få ting er så hyggelig som en roadtrip med vennegjengen. Å starte ferien på denne måten vil garantert skape god stemning og godt humør både i forsetet og baksetet. Lag dere gjerne en spilleliste og sett musikken på full guffe for å gire dere opp for ferien. Eventuelt kan dere legge planer for turen mens dere kjører, sjekke inn på hotellet fra telefonen eller bare drømme dere bort sammen.

 

stemning med bil til flyplassen

 

Reiser man med kollektivt til flyplassen må andre reisende tas hensyn til, og dere vil ikke kunne skravle like høyt sammen som i bilen. Også er det jo alltid noe magisk med en langstrakt vei, fullpakket bil og glade reisende på vei mot nye eventyr.

 

4. Dere får enkelt med dere bagasjen

Å drasse med seg bagasje er aldri gøy, spesielt ikke dersom dere må reise langt og bytte mellom buss, trikk og tog. I tillegg er det heller ikke uvanlig å føle seg litt mindre trygg dersom bagasjen må settes i en hylle et stykke unna der dere selv får plass til å sitte.

 

plass til koffert i bilen

 

Velger dere bilen som fremkomstmiddel blir stresset rundt bagger og kofferter glemt. Her er det bare å stue bort bagasjen i bagasjerommet og suse av gårde. Har du med deg litt ekstra tilbake fra ferien? Da vil du uten tvil sette pris på bilen, og det faktum at du slipper å hale handleposer med deg helt fra Gardermoen og hjem.

 

5. Dere får mer frihet og fleksibilitet

Går den billigste flighten til ønsket destinasjon fra Gardermoen, men dere bor langt unna Oslos største flyplass? Det er ikke et uvanlig problem. Her er det greit å huske at dere ikke på død og liv må ta tog eller et annet fly for å ankomme flyplassen. Dere kan også kjøre. Som nevnt tidligere vil en roadtrip uten tvil skape reisestemning for hele gjengen, i tillegg til at dere enkelt får med dere all bagasje, samt kan reise når og hvordan dere selv velger.

 

Kjører man mot Gardermoen langveis fra, er det også muligheter for eventuelle stopp langs veien dersom det blir behov for en liten matbit eller pause. Til syvende og sist handler bilturer om muligheten til å velge. Og velger du å parkere hos Dalen Parkering vil du møte god service, høy sikkerhet og fantastiske priser.  Ta bilen. Vi sees!

 

Se priser og bestill parkering her. Eller kontakt oss i skjemaet under.

Kontakt oss