Unngå reisefeller på vei til flyplassen!

Vi har ramset opp de vanligste reisefeller du bør være obs på når du skal reise til og fra flyplassen. 

 

bil til flyplassen

 

Unngå typiske reisefeller

Reisen til flyplassen kan ofte føles som en stressende affære, og er en del av reisen man helst vil skal gå knirkefritt. Se det for deg; du har beregnet akkurat nok tid og det er midt i fellesferien. Familien er svette etter en litt for lang løpetur til busstoppet og bussen kommer rullende inn på holdeplassen. Den er full.

De samme spørsmålene før avreise dukker opp hver gang: Hvordan skal jeg komme meg til flyplassen? Vil bussen gå til angitt tid? Er det lang kø i sikkerhetskontrollen? Tar du de riktige forhåndsreglene og følger du disse fire punktene vil turen til flyplassen gå langt mer smertefritt.

 

1. Planlegg

Reisefeller oppstår oftest ved manglende planlegging. Planlegg alltid turen til flyplassen god tid i forveien. Ikke dra på deg unødvendig stress ved å vente til siste liten før du skal reise. Er du lur går du for den løsning som krever minst av deg i forkant. Forhåndsbestill parkering, sleng kofferten i bilen og kjør til Dalen Parkering. Sett fra deg bilen og la oss gjøre resten av jobben. Ingen fysiske billetter, faste tidspunkt å forholde seg til eller forsinkede busser eller tog.

 

kjører sammen

 

2. Kostnader

Ferie er dyrt nok i seg selv, ikke bruk unødvendig mye penger på transport til og fra flyplassen. Det finnes flere alternativer for å komme seg til Gardermoen. Likevel er det verdt å få med seg at dersom du velger å ta bilen vil du spare både tid og penger. Kollektivtransport for hele familien eller vennegjengen blir plutselig en del dyrere enn man hadde sett for seg. Dalen Parkering er det rimeligste parkeringsalternativet ved Gardermoen, og for en familie på fem vil det også være det rimeligste av alle transportalternativene.

 

3. Kollektivtransport

Når vi velger å reise hjemmefra kan vi som oftest kontrollere, men hva som skjer på veien til flyplassen er ute av vår kontroll. Dette er en av de største reisefellene. Kan du tenke deg noe mer stressende enn å sitte på en forsinket buss og se tiden for avgang stadig snike seg nærmere? Tar du bilen velger du selv når du skal kjøre hjemmefra og du kan beregne akkurat den tiden du trenger. Når du ankommer Dalen Parkering vet du at vi gjør alt for at du skal rekke flyet ditt.

 

mistet flyet på flyplassen på grunn av reisefeller

 

4. Uforutsette hendelser

En vanlig reisefelle er å ikke ta uforutsette hendelser med i betraktning når man skal reise til flyplassen. Signalfeil, buss for tog, forsinkelser, overfylte vogner… listen over forsinkelsesmomenter er lang! Ikke gjør reisen til Gardermoen unødvendig strevsom og tidkrevende: Ta bilen! Da kan du reise hjemmefra akkurat når du vil, ikke legg skjebnen andres hender. Som en tommelfingerregel er det alltid lurt å beregne mer tid enn du tror, uavhengig av om du tar bil eller tog. Legg inn reiseveien fra hjem til flyplass i Google Maps, for å holde oversikt over eventuelle bilkøer, slik at du kan få opp alternative reiseruter.

Følg jevnlig med på oppdateringer rundt din flyvning. På nettsidene til Avinor får du en oversikt over når du må ha sjekket inn. Disse tidene er fine å forholde seg til, men husk at disse er minimum. Dobbeltsjekk alltid med flyselskapet. Vi kan ikke garantere at det ikke dukker opp noe på veien, men vi vet at vi alltid leverer og gjør det enklest mulig for deg når du ankommer vår parkeringsplass.

Ta bilen til flyplassen

Skal du ut å reise? Helt siden starten av Dalen Parkering i 1973 har vi hjulpet reisende med å gjøre parkering ved Gardermoen effektiv og enkel. Kontakt oss i dag og bestill din parkering hos oss.

Kontakt oss