Ut å reise i helgen? Start helgeturen på best mulig måte!

Er du en av de heldige som skal ut å fly på en etterlengtet helgetur snart? Da kan kanskje våre tips være med på å gjøre starten av turen litt bedre!

helgetur med venner

 

Det er lite som slår en helgetur etter en lang uke med jobb eller skole. Helgen innebærer for mange de spontanturene vi gleder oss ekstra til, og er kanskje de turene hvor vi unner oss litt ekstra luksus. Uansett hvor langt eller kort du skal reise, om du skal til landsbygda, en storby eller på stranda, er en god start avgjørende for resten av turen.

 

Pakk smart

Spar energi og krefter ved å pakke smart. Pakk gjerne i håndbagasje, du skal tross alt bare være bort et par netter. Planlegg dagene og kveldene du skal være borte, slik at du lettere kan se for deg hvilke antrekk du kommer til å ha bruk for. Sjekk selvfølgelig værmeldingen dagen før du reiser så du slipper våte overraskelser du ikke er kledd for. Glem heller ikke at dagens joggesko fint brukes til et penere antrekk på kvelden, så slipper du kanskje å dra med deg et ekstra par med sko. Ender du og reisefølget opp med å shoppe mer enn det er plass til, kan dere alltids spleise på en ekstra bagasje slik at dere får med dere alle godsakene hjem.

 

pakk smart

 

God tid på flyplassen

En helgetur er kort nok i seg selv, så ved å beregne litt ekstra god tid på Gardermoen vil turen kanskje føles enda litt lenger. Gardermoen flyplass har mye å tilby de reisende både innen shopping, mat og drikke. Ta deg god tid til butikkene i Taxfreen, så finner du kanskje noen kupp i kles- eller solbrilleavdelingen. Ta deg tid til å nye maten på en av de nye restaurantene, eller hvis det kun er halsen som må vætes er det alltid en god start med den klassiske pilsen på Gardermoen.

 

Sjekk inn på forhånd

Ikke vent med å sjekke inn til du kommer til flyplassen. Gjør det enkelt på mobilen, og i god tid før du ankommer Gardermoen. Da sparer du tid, og du slipper å stå i kø ved skranken eller automatene. De fleste flyselskaper opererer med en policy der man kan sjekke inn tidligst 24 timer før avgang. Har du ikke reservert sete på forhånd, gjør du lurt i å sjekke inn så fort du har mulighet slik at du kan velge hvor du vil sitte. Kanskje du er heldig slik at du får litt ekstra benplass med sete på første rad eller ved nødutgangene.

 

sjekk inn på mobilen

 

Kjør til Gardermoen

Ta bilen for en mest mulig behagelig tur til flyplassen. Er dere flere lønner det seg også. Det er alltid ekstra luksus å være de som blir plukket opp underveis på vei til Gardermoen, og en liten roadtrip skaper en god start på helgen. Parkering er heller ikke noe problem, tvert imot. Velger du å parkere på Dalen Parkering gjør du deg selv en tjeneste. Her sparer du nemlig både tid og penger. Fyller dere bilen er det faktisk billigere enn flytoget, bussen eller taxi. Viktig å merke seg at uansett når på døgnet du lander, så henter vi deg på flyplassen og frakter deg trygt til bilen din.

La oss i Dalen Parkering passe på bilen din mens du nyter helgeturen. Godfølelsen vil utvilsomt økes dersom reisen din blir litt tryggere, enklere og rimeligere. Bestill plass hos oss i dag eller bruk kontaktskjemaet under om du skulle ha noen spørsmål!

Kontakt oss