Din guide til parkering på Gardermoen

Riktignok er det sant at du med tog kan komme deg raskt fra Oslo S til Gardermoen. Totalprisen for en familie på fem blir likevel dyrt. Det sier seg selv at det finnes morsommere ting å bruke pengene sine på – spesielt når man skal på ferie.

 

 

Vi har Gardermoens rimeligste langtidsparkering. Tar du bilen til flyplassen, må du kun ut med imponerende 490 kroner for å være borte i 7 netter. Se full prisoversikt her.

 

Å ta bilen til Gardermoen er lett som bare det

Bestill kort- eller langtidsparkering hos Dalen Parkering ved å fylle ut et enkelt skjema. Alle felt med stjerne (*) må fylles ut. Selv om forhåndsbestilling ikke er påkrevd, lønner det seg fordi vi prioriterer disse dersom parkeringsplassen er full. Innsjekkingen vil også gå raskere hvis du har bestilt parkering på forhånd.

Du kan også bestille vask, polering og oppvarming av bil.

 

Egne shuttlebusser hvert 5. minutt

Dalen Parkering har egne shuttlebusser som kjører døgnet rundt, året rundt. Bussen tar deg direkte mellom parkeringen til terminalen på 5 minutter. I travle ferieperioder har vi stor pågang og vi anbefaler deg derfor å være på plass senest 30 minutter før du vil være på terminalen.

 

Ankomst ved Gardermoen

Når du ankommer Dalen Parkering, setter du fra deg bilen ved resepsjonsområdet. Der laster du av bagasje og eventuelle passasjerer, før du blir henvist til ditt parkeringsområde. Husk å notere bilens registreringsnummer, de tre siste tallene på km-standen og hvilken rad du har parkert på.

Deretter henvender du deg i resepsjonen for registrering og betaling, samt levering av bilnøkkel. Vi tar kun kortbetaling. Når du har betalt, kan du laste bagasjen inn i bussen som tar deg direkte til innsjekkingsterminalen.

 

Se priser og bestill parkering her. Eller kontakt oss i skjemaet under.

Kontakt oss