Derfor bør du ta bilen til Gardermoen

Det er flere faktorer som spiller inn på totalopplevelsen når man skal reise på ferie. Dalen Parkering tilbyr Gardermoens rimeligste langtidsparkering, men det finnes også en rekke andre fordeler med å parkere bilen din hos oss.

 

Lave priser på parkering

Riktignok er det sant at du med tog kan komme deg raskt fra Oslo S til Gardermoen. Prisen for en familie på fem blir dyrt. Det sier seg selv at det finnes morsommere ting å bruke pengene sine på – spesielt når man skal på ferie.

Vi har Gardermoens rimeligste langtidsparkering. Tar du bilen til flyplassen, må du kun ut med imponerende 440 kroner for å være borte i 7 dager. Se full prisoversikt her.

 

Redusert reisetid

Å losjere hele familien med all tilhørende bagasje enten inn i en taxi eller på en fullstappet buss, kan være en krevende affære. For det første har man en avgang å rekke, noe som gjerne fører til stress. Skulle man i tillegg ikke rekke frem i tide er dette nok en stressutløsende faktor.

I tillegg må du kanskje bytte transportmiddel på veien. Her trenger du også litt ekstra tid i tilfelle forsinkelser. Har du et morgenfly å rekke, er du dessuten ikke garantert tilgjengelig kollektivtransport på alle delene av reisen i det aktuelle tidsrommet.

Ved å ta bilen til Gardermoen, kan du allerede kvelden før gjøre alt klart til avreise ved å pakke all bagasje inn i bilen. På reisedagen kan du kjøre rett hjemmefra til Gardermoen uten stopp eller unødvendige tidstyver. En kostnadsfri shuttlebuss tar deg direkte til innsjekkingsterminalen på under fem minutter.

 

Behagelig hjemkomst med oppvarmet bil

Å redusere stress og ubehag i forbindelse med ferie er viktig for de fleste reisende. Har du parkert bilen din i et av de nærmeste parkeringshusene, er det en iskald bil som venter på deg når du allerede kommer halvfrossen ut av flyet.

Det er lite som frister mindre enn å sette seg inn og vente på at bilen varmes opp. Dersom du ønsker, kan vi gjøre hjemkomsten litt hyggeligere med ferdigskrapet og oppvarmet bil. Bare hyggelig!

 

Se priser og bestill parkering her. Eller kontakt oss i skjemaet under.

Kontakt oss