Derfor er Dalen Parkering så enkelt!

Klar for neste flyreise? Kom deg til Gardermoen enkelt med bil, og velg en parkering med erfaring som er trygg og effektiv. Velg Dalen Parkering slik at reisen starter på best mulig måte.

 

enkel parkering med dalen

 

Reiser kan være stressende nok i seg selv, spesielt hvis du skal ut å fly. Selve flyreisen og alt som hører med kan by på tidskrevende utfordringer. Ikke bruk tiden på å kjøpe tog- eller bussbilletter til hele familien, lite plass til bagasje, forsinkelser, og lite benplass ved siden av fremmede. Ikke gjør det vanskeligere enn det må være. Ta bilen og parker hos oss. Trygt og enkelt.

 

Forhåndsbestill parkering

Enten du skal kort- eller langtidsparkere fyller du enkelt ut vårt skjema på nett før du reiser. Ved forhåndsbestilling vil innsjekking gå raskere og du vil bli prioritert dersom parkeringsplassen er travel. Det er også kjent at det er godt med alt som er unnagjort. Ved å forhåndsbestille en plass hos oss kan du senke skuldrene og begynne planleggingen av selve turen.

 

Plassering

Dalen Parkering ligger strategisk plassert i umiddelbar nærhet til Gardermoen flyterminal. Våre busser bruker ca. 4,5 minutter til og fra flyterminalen, og sørger for at du raskt kommer deg til og fra avgangshallen. Uansett hvilken retning du kommer fra finner du en komplett veibeskrivelse til oss her.

 

Vi kjører til og fra flyterminalen

Etter at du trygt har plassert bilen din hos oss vil du og bagasjen din bli kjørt til flyterminalen, raskt og effektivt uten stopp eller unødig ventetid. Transporten er også selvsagt inkludert i prisen. Ved ankomst ringer dere vår hentetelefon og våre sjåfører vil være klare til å hente og frakte dere trygt tilbake til bilen.

 

Mer tid til ferien

Tid er penger sier mange, men tid er også kos, opplevelser og samvær. Hvorfor kaste bort tiden på å gjøre veien mot feriedestinasjonen lengre? Ved å ta bilen til flyplassen vil du utvilsomt vinne tid til å slappe av før og etter avreise. Du vil også ha mer energi dersom du slipper å stresse med kollektivtrafikk, andre passasjerer og spesifikke tider som kanskje ikke samsvarer med flyets avgang. Med bilen kan du reise når du vil, legge inn eventuelle pauser dersom magen skulle rumle eller behovet for et toalettbesøk skulle melde seg. Du blir rett og slett litt friere ved å velge bilen når du skal sette kurs mot Oslo Lufthavn. Parkeringsstress slipper du også – dersom du velger Gardermoens rimeligste alternativ, Dalen Parkering.

 

Raskt ut og inn

Vi er opptatt av effektivitet, og at du skal gjøre minst mulig før og etter flyreisen din. Du skal tross alt på ferie, så hvorfor gå gjennom mas og kjas? Det blir ikke enklere enn hos oss. Etter ankomst laster du av bagasje, og eventuelle passasjerer blir du henvist til ditt parkeringsområde. Trenger du hjelp med kofferter og bagger er det bare å gi beskjed til oss, så stiller vi opp. Deretter er det bare å parkere bilen, lever nøkkelen til en av våre serviceinnstilte medarbeidere, så vil de gjøre resten.

 

Bestill plass hos oss her, eller ta kontakt dersom du har noen spørsmål vedrørende parkering hos oss.

Kontakt oss